Egipt

Egiptul poate oferi nenumarate motive pentru a fi vizitat macar o data in viata. Unul dintre ele il reprezinta destinatiile de vacanta de la fascinanta Marea Rosie.

Statiunea Sharm el Sheikh din nord-estul Egiptului situata in Peninsula Sinai este considerata una dintre cele mai populare destinații din regiune datorita plajelor sale minunate si oportunitaților excelente de scufundari și snorkeling la recifele de corali pline de culoare și bogate în specii ale Marii Roșii. Petreceți ore de relaxare la mare sau la piscina sau bucurati-va de programul extins de divertisment de la hotel.

Beneficiile pachetelor de vacanță in Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh ofera condițiile perfecte pentru un pachet de vacanta de succes si datorita accesibilitații. Dupa un zbor scurt de aproximativ 3 h si jumatate din Romania, va puteti bucura deja de soare. In sezonul de primavara si toamna, cu temperaturi în timpul zilei de aproximativ 25°C, destinatia intruneste conditiile ideale pentru o vacanța la plaja. Chiar și in lunile de iarna cu greu devine mai rece decat 20°C, astfel incat  aveți posibilitatea de a lua micul dejun  afara intr-un tricou chiar și in aceasta perioada a anului. Departa de plaja, pe promenada frumos amenajată, marginită de palmieri din Golful Naama, in inima stațiunii Sharm el Sheikh, veti gasi o gama diversificata de magazine și numeroase restaurante cu speicific internațional si cafenele.

Fabuloasa lume subacvatica din Sharm el Sheikh

Excursii de scufundari și snorkelling, precum și cursuri de scufundari sunt oferite peste tot, in fiecare resort. Oaspeții pot explora peisajul de coral unic al Marii Roșii in excursii cu barca sau direct de la plaja. În apele de mica adancime din jurul recifelor de corali, de exemplu, in rezervația marină numită Ras Mohammed, exista o mulțime de lucruri de descoperit atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Nenumarati pesti de recif colorati, mici și mari, aluneca prin formațiunile de corali colorate, impresionante si cu putin noroc pot fi descoperite chiar si broaste țestoase.