CAP I. CINE SUNTEM

Site-ul www.alisters-travel.com este creat, deținut și administrat de A-LISTERS TRAVEL SRL, cu sediul în București, sector 4, str. Sulina nr. 11, ap.5, înmatriculată la ONRC sub nr. J/40/7263/2019 CUI RO41209099, e-mail: [email protected], titulară a licenței de turism cu nr 2011

Prezentul document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza www.alisters-travel.com.

Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii. Dacă nu sunteți de acord cu unul din capitolele descrise, nu puteți utiliza acest site.

CAP II. CUM PUTEȚI UTILIZA SITE-UL

Puteți utiliza acest site pentru obtinerea de informatii privind ofertele si programele turistice ale Alisters-travel.com, informatii privind destinatiile promovate, pentru abonare la newsletter, achizitionare de produse Alisters-travel, rezervări, precum și comunicarea cu noi pe e-mail, etc.

În cazul în care rezervați/achiziționați prin intermediul Site-ului servicii de călătorie sau pachete de servicii de călătorie pentru alte persoane, considerăm că aveți acordul acelor persoane de a acționa în numele lor, în scopul rezervării/achiziționării serviciilor de călătorie și/sau produselor de servicii de călătorie din Site. Rămâneți  singurul obligat și responsabil să aduceți la cunoștința acelor persoane toate informațiile din acești Termeni și Conditii, cât și în ceea ce privește serviciile de călătorie și/sau produsele de servicii de călătorie rezervate/achiziționate, respectiv de a obține acordul acelor persoane în legatură cu acceptarea și asumarea acestor Termeni și Condiții.

CAP III. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Dreptul de autor pentru informațiile existente pe acest site este deținut de Alisters-travel SRL sau de partenerii săi.

Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial sau integral ori modificat fără permisiunea exprimată în scris de Alisters-travel SRL sau partenerii săi.

Continutul acestui site, sigla, marca, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile și orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Alisters-travel SRL.

Este interzisă crearea de legături cu acest site ale altor site-uri sau invers, fără un acord prealabil exprimat în scris. În situațiile în care acest lucru se întamplă fără acordul scris Alisters-travel SRL, nu ne asumăm responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decat cele autorizate de Alisters-travel SRL și ne rezervăm dreptul de solicita sancționarea conform legislației în vigoare, orice acțiune de acest tip, care nu are acordul prealabil.

Alisters-travel SRL sau terțe părți pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legături („link”-uri) către alte pagini sau resurse World Wide Web. Alisters-travel SRL nu garantează, nu este și nu poate fi făcut responsabil în nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, conținutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

CAP IV.  SERVICIILE OFERITE DE SITE

ALISTERS-TRAVEL vă pune la dispoziție un sistem care vă oferă posibilitatea de a căuta și verifica disponibilități pentru diferite servicii de călătorie  și vă permite să solicitați efectuarea unei rezervări.

ALISTERS-TRAVEL acționează ca agent pentru terți furnizori cum sunt: hoteluri, pensiuni, altii denumiți în continuare – Furnizori.

ALISTERS-TRAVEL nu-si asumă nicio responsabilitate pentru produsele și serviciile de călătorie oferite de Furnizori și nu garantează în niciun fel, acuratețea sau calitatea produselor și a serviciilor prezentate pe site.

ALISTERS-TRAVEL ofera prin intermediul site-ului informații cu titlu general, cu scop consultativ.

Informațiile publicate pe site pot fi modificate oricând. Trebuie să verificați cu Furnizorul, biroul de turism de la destinație, că informatiile aparute pe site sunt de actualitate.

ALISTERS-TRAVEL poate publica pe site informații privind documentele de călătorie, dar nu asigură nicio garanție că informatia de pe site este actualizată. În aceste condiții sunteți singurul responsabil pentru a vă asigura că veți călători în conformitate cu măsurile aplicabile acestor documente de călătorie.

ALISTERS-TRAVEL nu garantează că informația de pe site (incluzând, dar fără limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul să corectam erorile (corectabile) de îndata ce ne sunt aduse la cunostință.

Informațiile și fotografiile din prezentarea unităților de cazare au caracter informativ și sunt furnizate de către partenerii noștri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora.

Conținutul și fotografiile prezentate pe site prezintă și ilustrează stilul unităților de cazare, caracteristicile generale ale camerelor, imaginile fiind orientative și reprezintă doar efortul de a imbunătății calitatea informațiilor cu privire la condițiile unităților de cazare.

Camera primită în urma rezervării poate să nu corespundă în toate cazurile cu fotografia din site.

Toate unitățile de cazare sunt clasificate de către organismele abilitate ale țărilor de destinație, conform procedurilor interne si normativelor locale, acolo unde acestea există, care diferă de la o țară la alta și de la un tip de destinație la altul.

Facem constant eforturi pentru a păstra acuratețea și actualitatea informațiilor, însă nu garantăm că informațiile sunt complete, actualizate sau nu conțin erori. Este de recomandat să consultați site-urile oficiale ale hotelurilor sau să ne cereți informații actualizate.

Condițiile de călătorie specifice pentru cetățenii romăni, pentru  fiecare destinație de interes, se pot modifica foarte des, astfel că recomandăm să verificați aceste condiții, inainte de a calatori pe site-ul Ministerului de Externe Condiţii de călătorie | Ministry of Foreign Affairs (mae.ro).

CAP V. CONDITIILE FURNIZORILOR

Orice solicitare de ofertă efectuată pe site va fi considerată drept intenția dumneavoastră de a achiziționa un anumit serviciu de calatorie de la Furnizor. Dacă cererea dvs. va fi acceptată, veti primi un e-mail de confirmare de la ALISTERS-TRAVEL și vor intra în vigoare acești Termeni & Conditii. Toate serviciile de călătorie publicate pe site sunt în funcție de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si condițiile Furnizorului se vor aplica adițional Termenilor și Condițiilor acestui site.

Plata serviciilor, ca urmare a răspunsului la solicitarea de pe mail, se va face după emiterea facturii în contul ALISTERS-TRAVEL, nu pe site.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plată, obligații, anulări, modificări ale rezervărilor și restituiri de bani (daca este cazul) ori restricții de altă natură. De asemenea unele unități de cazare pot colecta diferite taxe locale. Călătorul este obligat să achite la recepția unității hoteliere taxa de stațiune, taxa de salubritate, precum și alte taxe locale, fără a putea pretinde despăgubiri sau returnarea sumelor de la ALISTERS-TRAVEL.

Pe site, puteți observa referiri către diferite condiții aplicabile ofertelor speciale. Va rugăm să citiți cu atenție acești termeni si să luați legătura cu noi pentru detalii complete.

Sunteți direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor de Calatorie privind timpii de check-in si check-out.

CAP VI. ANULARI SAU MODIFICARI 

În cazul în care doriți anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul permite acest lucru), este responsabilitatea dumneavoastră de a informa, pe mail ALISTERS-TRAVEL despre intențiile dumneavoastră. În anumite cazuri este posibil să nu puteți anula / modifica anumite servicii de călătorie sau va trebui să respectați anumite cerințe pentru aceste acțiuni.

În eventualitatea modificării unei rezervări (incluzand, dar fără a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbări de nume), ALISTERS-TRAVEL își rezervă dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta acțiune. Aceste taxe diferă față de taxele impuse direct de către Furnizorul.

De asemenea, trebuie să aveți în vedere că orarul de zbor pentru biletele de avion achizitonate poate suferi modificări. Agenția nu poate fi răspunzătoare pentru modificările efectuate de companía aeriană sau de deciziile de ultim moment luate de companía aeriana privind desfășurarea zborului în condiții de siguranță. Vom face eforturi pentru a aduce cât mai repede la cunoștința dumneavoastră toate modificările survenite, dar este recomandat să consultați site-urile oficiale ale companiilor de zbor sau aeroporturilor pentru informații actualízate.

Se poate inclusiv ca o cursa charter sa fie anulata. Agentia este insa responsabila sa ofere alternative de zbor clientului in cazul in care respectiva cursa charter nu se mai desfasoara.

CAP VII. SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Toate informațiile privind categoriile de date cu caracter personal colectate, modalitatea de colectare, scopul colectării, drepturile persoanei vizate le regăsiți în Politica de confiențialitate.

Icons made by Freepik from www.flaticon.com