Adelina Perciu - A-Listers Travel

Cine suntem

Ma numesc Adelina Perciu, iar A-Listers Travel este rezultatul convingerii mele ca fiecare calatorie ne invata, de fapt, sa ne bucuram de viata.

Infiintata in 2019, A-Listers Travel este o companie care valorifica experienta mea de peste 10 ani in cadrul unei compani de turoperatori germani din Romania, apartinand grupului DER Touristik.

Din pasiune pentru calatorit, impreuna cu echipa A-Listers Travel, te ghidam catre destinatia visurilor tale. Cu un portofoliu impresionant care cuprinde destinatii pe tot globul, personalizam fiecare sejur in functie de cerintele si nevoile tale.

Suntem tot timpul la curent cu noile trend-uri in materie de turism intrucat participam constant la targuri internationale de turism, la evenimentele importante din domeniu, cat si la evenimente dedicate segmentului high-end, organizate de  cele mai luxoase lanturi hoteliere din lume.

Avem contracte directe cu toti turoperatorii germani de renume, parteneriate strategice cu hoteluri, precum si acces la sisteme globale de rezervari cu tarife permanent actualizate, astfel incat tu sa te bucuri de vacante in locatii exclusiviste la cele mai bune preturi.

Mai mult decat atat, ne ocupam de reprezentarea in Romania pe partea de vanzari si marketing a unor hoteluri premium din destinatii de interes pentru turistii romani, lucru care ne ofera posibilitatea sa venim cu beneficii suplimentare pentru sejurul tau.

A-Listers Travel inseamna o echipa de profesionisti, cu experienta in domeniul turismului si cunostinte vaste despre destinatii pe care am avut ocazia sa le si vizitam. Vorbim fluent trei limbi straine si suntem tot timpul interesati sa evoluam in domeniul in care profesam.

Daca iti doresti sa ne cunoastem, te asteptam la sediul nostru din Calea Victoriei, nr 23. Daca ai intrebari sau doresti sa colaboram, scrie-ne pe adresa de e-mail [email protected] unde raspundem.