Kenya

Kenya este renumită pentru rezervațiile sale de safari, iar Parcul Național Masai Mara se remarcă prin savanele sale nesfârșite și printr-o varietate incredibilă de animale sălbatice. Cu cele mai mari populații de lei, lei de munte și elefanți, aici vei experimenta un spectacol natural greu de uitat!

Vizitează satele Masai pentru a descoperi tradiții străvechi, dansuri pline de energie și picturi tribale fascinante. Amboseli oferă o perspectivă unică asupra Kilimanjaro, cel mai înalt vârf al Africii, iar Mombasa este sinonim cu bogăție culturală.

Știai că Mombasa (Kenya) este una dintre destinațiile preferate ale iubitorilor de surf și că găzduiește unul dintre cei mai mari recife de corali din lume, oferind o experiență de snorkeling incredibilă? 

Nu rata ocazia de a explora Fortul Jesus, o fortăreață istorică construită de portughezi în secolul al XVI-lea, care a devenit un simbol al istoriei tumultoase a regiunii. Iar pentru iubitorii de natură, o excursie la Haller Park, un sanctuar de animale, este imperativă.

Opțiunile pentru luat masa în Mombasa sunt la fel de diverse ca și peisajul. Bucură-te de fructe de mare proaspete, savurează mâncăruri tradiționale kenyeze sau experimentează bucătărie internațională într-unul dintre restaurantele de top de pe plajă.

Cu aproximativ 1.3 milioane de turiști anual, o vacanță în Mombasa înseamnă nisip fin, ape cristaline și raze de soare strălucitoare. Cu plaje întinse, Mombasa este oaza perfectă de liniște. 

Dacă te gândești la momentul perfect pentru a vizita Kenya, alege perioada de vară, când temperaturile sunt plăcute, iar ploile sunt rare. Este timpul să-ți planifici călătoria în Kenya acum, pentru o vacanță care îți va încânta toate simțurile.

Afișez toate cele 2 rezultate