Malaysia

Malaezia este un veritabil melting pot cultural, unde comunități etnice diverse, precum malaezienii, chinezii și indienii, conviețuiesc în armonie. 

Vizitează Strada Masjid India din Kuala Lumpur pentru a experimenta aroma condimentelor indiene, bucătăria autentică și atmosfera vibrantă. 

Malaezia găzduiește unele dintre cele mai frumoase insule din lume, precum Langkawi, Penang și Tioman. Plajele cu nisip fin, apele cristaline și recifele de corali fac din aceste locuri destinații idilice pentru relaxare și snorkeling.

Langkawi, de exemplu, este alcătuită dintr-un grup de 99 de insule mici, iar legenda spune că cea de-a 100-a insulă este invizibilă. Insula Langkawi atrage anual peste 3 milioane de turiști, devenind astfel una dintre cele mai populare destinații din Malaezia.

Ascensiunea cu telefericul către Muntele Mat Cincang îți vă oferi priveliști panoramice incredibile, iar Podul Langkawi SkyBridge îți va tăia răsuflarea. 

Pentru cei pasionați de natură, Parcul Geoparc Langkawi găzduiește peisaje unice și specii rare de plante și animale. Vizitează Mahsuri’s Tomb pentru a afla povestea femeii misterioase care a adus un blestem asupra insulei.

Optează să vizitezi Malaezia în perioada ianuarie-aprilie pentru a te bucura de temperaturi plăcute și cer senin. 

Călătoria ta în Malaezia nu va fi doar o altă escapadă, ci o incursiune în frumusețea și misterul unui loc unic de pe Terra.

Afișez toate cele 2 rezultate