The Datai 5*

1,390

Cazare in camera dubla canopy deluxe, include mic dejun

SEJUR – 7 NOPTI

Destinatie

,

Categorie

Descriere

Amplasat in inima unei paduri tropicale antice, Datai Langkawi este un resort la plaja superb, care se integreaza perfect cu imprejurimile sale naturale. Situata pe insula mistica Langkawi, padurea tropicala luxurianta a statiunii cuprinde fiecare camera, suita si vila, cu verande private si vederi uluitoare. Acest paradis este locul in care va puteti reconecta cu natura.

LOCATIE Langkawi, Malaysia
OFERTA Sejur 7 nopti in camera dubla Canopy Deluxe, include mic dejun
PRET de la 1.390 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in intervalul 01.02.2024 – 30.04.2024
Zborul international dus/ intors Bucuresti- Langkawi, de la 1.005 EUR/ persoana, inclusiv taxe

Datai Langkawi ofera o gama variata de restaurante si experiente culinare inspirate de traditiile culinare din Malaysia si din intreaga lume. Acestea sunt pozitionate in cadre unice, multe cu vederi spectaculoase care sporesc linistea mediului natural. In armonie cu imprejurimile naturale unice ale statiunii balneare, SPA-ul The Datai Langkawi invita oaspetii sa se bucure de traditiile si filozofiile sale vechi ale culturii malaeze cunoscute sub numele de Ramuan.

The Datai Langkawi incurajeaza oaspetii sa se bucure de o gama larga de experiente, de la explorarea padurii tropicale pana la practicarea diferitelor sporturi acvatice, la cursuri de gatit si golf la The Els Club Teluk Datai.

Pret: De la 1,390 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!