Austria

Nicio tara nu valseaza cu mai multa naturalete intre peisajele naturale si atmosfera urbana precum Austria. Intr-o zi poti sa explorezi crestele alpine, iar in urmatoarea zi sa te bucuri de un strudel cu mere in Viena, fosta capitala imperiala.

In ciuda suprafetei mici, Austria si-a castigat o reputatie internationala pentru peisajele alpine deosebite si pentru bogatia culturala. Inca se mai simte aerul imperial al Austriei, incununata de operele unor genii precum Mozart, Schubert, Klimt, Wittgenstein si multi altii. Este o incantare sa explorezi Viena, declarata orasul cu cel mai inalt standard de viata din Europa. Cu o arhitectura de inspiratie baroca si neoclasica, Viena este o sursa de inspiratie pentru pasionatii de istorie, muzica, filosofie sau arhitectura.

Cu siguranta, magia Austriei continua si dincolo de granitele capitalei intrucat o multime de oportunitati te asteapta sa le explorezi. Cu o varietate surprinzatoare de optiuni, iarna poti sa alegi sa patinezi pe lacuri inghetate si sa schiezi pe creste inzapezite, iar vara sa faci drumetii de-a lungul campurilor pline cu flori. Aventura nu se opreste aici pentru ca Austria este o destinatie ideala pentru sporturi in aer liber. Poti incerca ciclismul, drumetiile, snowbording si ski sau, pur si simplu, relaxarea in natura alaturi de familie. Nu incerca, insa sa le bifezi pe toate intr-un timp cat mai scurt. Austria este un loc unde inveti sa te relaxezi, sa reflectezi si sa traiesti in prezent.

Austria - logo

Afișez 1 - 12 din 17 rezultate