Aldiana Club Hochkönig 4*

1,450

Cazare in camera dubla, demipensiune

SEJUR – 7 NOPTI

Destinatie

,

Categorie

,

Descriere

Hochkönig va suna cunoscut… sunteți pregatit pentru vacanta de iarna? In aceasta statiune club ați ajuns în vârful masivului Hochkönig care unește cei mai Inalți munți din regiune. Chiar la poalele sale se afla Aldiana Club Hochkönig la 1.000 de metri intr-o poziție panoramica, inconjurat de munți, pajiști și paduri.

LOCATIE Mühlbach am Hochkönig, Salzburg, Austria
OFERTA  Sejur 7 nopti in camera dubla, demipensiune inclusa
TARIF de la 1.450 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in intervalul 02.01.2024- 20.03.2024

Clubul este punctul de plecare ideal pentru nenumarate activitati in aer liber: Schi sau snowboarding, schi fond, sanius sau drumetii si ciclism vara.. Aerul de munte este mereu benefic iar apetitul vine de la sine.

Oaspetii clubului pot lua transferul gratuit cu autobuzul direct la telescaun unde pot ajunge in doar cateva minute si unde ii așteapta zapada garantata pe 120 de kilometri de partii în zona de schi Hochkönig, parte a retelei Ski amadé.

Club Highlights:

  • Schi
  • Snowboarding
  • cabane de munte
  • delicii culinare
  • vedere spectaculoasa a muntilor din regiune

Clubul dispune de piscina interioara cu jacuzzi, restaurant panoramic, diverse baruri, piata cu teatru, club de noapte Blue Dolphin, sali de conferinta, Welldiana Club Spa, numeroase facilitati sportive.. WiFi gratuit in tot clubul.

Pret: De la 1,450 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!