7 Pines Resort Ibiza 5*

2,340

Cazare in camera Dubla Resort Suite, mic dejun inclus

SEJUR – 7 NOPTI

Destinatie

, ,

Categorie

Descriere

7Pines Resort Ibiza se afla intr-o padure de pini de pe stancile de pe coasta de vest a Ibizei, intre Cala Conta și Cala Codolar.

Cu vederi neobstrucționate la Marea Mediterana si insula magica stancoasa Es Vedrà, este o locatie cu adevarat unica pe insula alba si un punct de vedere privilegiat pentru a va bucura de un apus de soare memorabil.

Complexul cu toate suitele se intinde pe o suprafată de 56 000 mp , ca un sat tipic din Ibiza, cu case varuite in alb, cu 185 de apartamente, 3 restaurante si 3 baruri, un centru spa si wellness, 3 piscine, un club pentru copii si 2 iahturi Pershing disponibile pentru inchiriat .

LOCATIE San Jose, Ibiza, Spania
OFERTA  Sejur 7 nopti in camera dubla Resort Suite, mic dejun inclus
TARIF de la 2.340 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in intervalul 01.08.2022- 15.09.2022
Zborul international direct dus/ intors Bucuresti – Ibiza , de la 480 EUR/ persoana, inclusiv taxe

7Pines Resort Ibiza va rasfata cu delicii culinare pe tot parcursul zilei, de la micul dejun copios pana la pranz tarziu si de la tapas si aperitiv pana la cina, in timp ce priviți insula magica Es Vedrà și Marea Mediterana.

Inconjurat de pini luxurianti si cu vedere la mare, Pure Seven – centrul spa de la 7Pines Resort Ibiza – este sufletul statiunii. Un paradis de bunastare inspirat de stilul de viața si energia mediteraneeana din Ibiza, cu misiunea de a reconecta corpul si mintea.

Pret: De la 2,340 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!