Atlantis The Royal 5*

1,819

Cazare in camera king cu vedere la mare, mic dejun inclus

SEJUR – 7 NOPTI

Destinatie

,

Categorie

,

Descriere

This is it.

Acesta este sloganul Atlantis The Royal. Noul reper emblematic al Dubaiului, Atlantis The Royal va ureaza bun venit la o experienta care va va redefini complet perspectiva asupra luxului.

Avand o inaltime de 43 de etaje, cu vederi infinite la Marea Arabiei si la ”The Palm”, sejurul la acest resort emblematic imbina eleganta cu zone spectaculoase de relaxare in aer liber. Balcoanele private, terasele intinse și piscinele private creeaza senzatia ca ai sta printre nori, intr-un cadru exclusiv, cu mult rafinament.

Creata de cei mai importanti designeri, arhitecți si artisti din lume, aceasta este o destinație in care totul a fost conceput pentru a provoca limitele imaginatiei. Cu o inaugurare de mare clasa, unde Beyonce a avut un spectacol vibrant, resortul ofera servicii hoteliere de ultra-lux, reusind insa sa confere totodata atmosfera unui boutique hotel prin arhitectura ingenioasa.

LOCATIE Palm Jumeirah, Dubai
OFERTA Sejur 7 nopti in camera dubla Seascape King, mic dejun inclus
PRET de la 1.819 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in intervalul 11.06.2023- 30.09.2023
Zborul international dus/ intors Bucuresti – Dubai de la 490 EUR/ persoana, inclusiv taxe

Repere culinare de extra clasa: Un numar mare de bucatari celebrii, Nobu By the Beach, Estiatorio Milos Dubai by Chef Costas Spiliadis, Dinner by Heston Blumenthal Dubai si alte restaurante premiate va asteapta sub un singur acoperis.

In plus: Intrarea zilnica gratuita la unicul „Aquaventure Water Park” si acvariul „Lost Chambers”

Pret: De la 1,819 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!