Reid´s Palace a Belmond Hotel 5*

2,595

Cazare in camera dubla, mic dejun inclus

SEJUR - 7 NOPTI

Destinatie

, ,

Categorie

Descriere

Amplasat in gradini inverzite cu vedere la Oceanul Atlantic, Reid’s Palace este locul perfect pentru a va intinde la soare si a va relaxa.

De-a lungul anilor, acest refugiu de lux a perfectionat arta rasfatului, castigand reputatia ca fiind unul dintre cele mai bune hoteluri din Funchal. Indiferent de varsta sau interesul dvs., exista activitati variate  in cadrul hotelului, cat si in afara lui, pentru a va mentine in miscare, pe tot parcursul anului.

LOCATIE Funchal, Madeira
OFERTA  Sejur 7 nopti in camera dubla Superior, mic dejun inclus
TARIF de la 2.595 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in perioada 08.05.2024 – 30.09.2024
Zborul international Bucuresti – Funchal (Madeira) dus/ intors de la 540 EUR/ persoana, inclusiv taxe

Exploreaza: Fiecare pas aduce o noua descoperire!

Istoria acestui hotel incepe cu un singur om: William Reid. Acest scotian intelept a parasit ferma familiei pentru climele mai calde ale insulei Madeira. Aici, a pus bazele unei afaceri de succes in comertul cu vin din Madeira. Gasind o oportunitate in ospitalitate, Reid a cumparat o portiune de teren pe promontoriul stancos unde se afla acum Palatul lui Reid.

Desi William nu a trait pana sa-si vada hotelul finalizat, fiii săi si-au întâmpinat primii oaspeti in 1891. Familia Reid a ramas la carma multi ani inainte de a trece la familia Blandy de vinificatori din Madeira. In 1996, Belmond a preluat hotelul.

De-a lungul anilor, multi oaspeti ilustri au trecut pe aici. George Bernard Shaw a invatat sa danseze tango aici; Winston Churchill a venit sa-si scrie memoriile si sa picteze. Suita numita in onoarea lui Churchill, cu vederile sale magnifice la gradina, continua sa inspire si sa incante si astazi.

Pret: De la 2,595 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!