Burj Al Arab Jumeirah 5*

1,672

Cazare in deluxe marina suite, include mic dejun

SEJUR – 3 NOPTI

Destinatie

,

Descriere

Burj Al Arab Jumeirah 5* se află pe propria sa insulă și pune la dispoziție suite cu vedere la mare, 8 restaurante originale și un centru spa cu servicii complete. Oaspeții pot sosi la proprietate cu autoturisme Rolls Royce cu șofer profesionist sau folosind un serviciu de transfer dedicat, cu elicopterul. Terasa este prevăzută cu 2 piscine, 32 de baldachine de lux, un restaurant și un bar.

Fiecare suită are ferestre din podea până în tavan cu vedere panoramică la Golful Arabiei și pune la dispoziție WiFi gratuit, boxă Reactor și TV HD interactiv cu ecran lat. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un încărcător wireless şi un centru media.

Barul Sky View este suspendat la 200 de metri deasupra nivelului mării și servește ceai și cocktailuri după-amiaza. Al Muntaha este restaurantul select original de la Burj Al Arab, care servește mâncăruri din bucătăria europeană modernă.

Talise Spa are zone de relaxare pentru femei și pentru bărbați, cu o zonă acvatică retrasă. Printre facilitățile spa se numără piscine infinite interioare separate, cadă cu hidromasaj și saloane de tratament cu vedere la Golful Arabiei, precum și saune, băi de aburi și piscine de relaxare.

LOCATIE Dubai, Emiratele Unite Arabe
OFERTA Sejur 3 nopti in deluxe marina suite, include mic dejun
PRET de la 1.672 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in intervalul 15.06.2024- 15.11.2024
Zborul international dus/ intors Bucuresti- Dubai, de la 400 EUR/ persoana, inclusiv taxe

Clubul de plajă Summersalt este disponibil numai pentru oaspeții cazați în suitele de la Jumeirah Al Naseem și Burj Al Arab Jumeirah. Toți oaspeții beneficiază de acces la plaja privată a Hotelului Jumeirah Beach.

Pret: De la 1,672 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!