Cervo Hotel 5*

1,754

Cazare in camera dubla Superior cu balcon/terasa, mic dejun inclus

 

SEJUR - 7 NOPTI

Destinatie

, ,

Categorie

,

Descriere

Arhitectura are nuante de rosu, roz, galben si portocaliu. Vietti insusi spune ca atunci cand a proiectat Hotelul Cervo, a vrut sa comunice o prezenta subtila cuibarita in peisaj tuturor calatorilor care veneau pe malul marii. In primii ani in Costa Smeralda cel mai comun mod de a ajunge la destinație era pe mare cu barci private. El a ales sa creeze forme sinuoase si sa decoreze folosind culori calde, care ies in evidenta printre albastrul marii si al cerului.

LOCATIE PORTO CERVO (Costa Smeralda), Sardinia
OFERTA  Sejur 7 nopti in camera dubla Superior, mic dejun inclus
TARIF de la 1.754 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in perioada 15.06.2023- 15.09.2023
Zborul international dus/ intors Bucuresti – Alghero (Sardinia) de la 440 EUR/ persoana, toate taxele incluse

Un hotel incantator cu vedere la Piazzetta din Porto Cervo, la doar cațiva pasi de vechiul debarcader. Hotelul Cervo reflecta spiritul Costa Smeralda.

Daca doriti sa va simtiti rasfatati ca o celebritate sub soarele Sardiniei intr-o atmosfera jet-set si sa beneficiati de o varietate de sporturi nautice, aceasta este destinatia de vis. Hotelul dispune de plaja privata, la cca.10 minute de mers cu barca (shuttle in functie de vreme si sezon), un colt de paradis nu foarte aglomerat. Ca parte a programului Beach Around, oaspetii hotelului Cervo pot folosi insa si plajele private ale hotelurilor Romazzino, Cala di Volpe si Pitrizza.

Spatiile de cazare sunt fermecatoare, aerisite si luminoase, in timp ce serviciile  sunt impecabile, cu personal politicos si atent. Hotelul este situat in inima satului Porto Cervo. Este centrul vietii sociale, baruri, restaurante și experiența exclusiva de cumparaturi. Conectat la stilul de viața vibrant din Porto Cervo, Hotelul Cervo este epicentrul tuturor celor mai frumoase evenimente si activitati, oferind oaspeților sai posibilitatea de a explora.

Pret: De la 1,754 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!