Colonna Resort 5*

1,029

Cazare in camera dubla standard cu balcon/terasa, vedere la gradina, mic dejun inclus

 

SEJUR - 7 NOPTI

Destinatie

, ,

Categorie

,

Descriere

Colonna Resort, un hotel de 5 stele din Porto Cervo, este una dintre cele mai exclusiviste destinatii din Costa Smeralda, Sardinia, a doua insula ca marime din Marea Mediterana.

LOCATIE PORTO CERVO (Costa Smeralda), Sardinia
OFERTA  Sejur 7 nopti in camera dubla standard, mic dejun inclus
TARIF de la 1.029 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in perioada 15.06.2024 – 10.09.2024
Zborul international dus/ intors Bucuresti – Alghero (Sardinia) de la 440 EUR/ persoana, inclusiv taxe

Colonna Resort, un hotel de 5 stele din Porto Cervo, este una dintre cele mai exclusiviste destinatii din Costa Smeralda, Sardinia. Situat pe un teren de aproximativ 60.000 de metri patrați, în apropiere de plaja „Cala Granu”.

Camerele standard sunt imparțite in camere cu vedere la gradina și camere cu vedere partiala sau frontala la mare. Datorita balcoanelor acoperite, puteți petrece momente placute in aer liber, cu vedere la gradina parfumata a Mediteranei sau in fața celei mai frumoase mari din Sardinia.

O adevarata oaza de calm si relaxare, perfecta pentru toți cei care cauta un hotel de lux langa mare, în nordul Sardiniei. Complexul ofera servicii excelente de 5 stele, camere luxoase, un centru de wellness și SPA, o plaja privata, 7 piscine cu apa de mare și 2 restaurante elegante cu vedere la mare, unde puteți savura specialitați culinare excelente. Un resort in inima Costei Smeralda unde va puteți bucura de o vacanta la cele mai inalte standarde.

Pret: De la 1,029 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!