Cora Cora Maldives 5*

2,709

Cazare in camera dubla Lagoon Villa, all inclusive plus

SEJUR – 7 NOPTI

Destinatie

,

Categorie

Descriere

Sapaturile de pe Maamigili – insula Cora Cora Maldive – au scos la iveală peste 60 de descoperiri remarcabile. Și am adunat, de asemenea, peste 400 de relicve fascinante din  Maldive,  care au fost pastrate in Muzeul Patrimoniului Insulei. Aceasta ar putea fi prima  experiență a minunilor din Maldive, insula primind vizitatori de mai bine de 900 de ani. Și odată ce pui piciorul pe nisipul moale care stralucește in soarele cald, intra pentru a arunca o privire asupra istoriei.

Navele au navigat pe Rutele Mirodeniilor, iar atolul din care face parte insula (grup de insule de corali în formă de inel) era locul ideal pentru a te opri, a face tranzactii, a reaproviziona și a aștepta ca vremea si vanturile sa se întoarcă în favoarea lor.

LOCATIE Raa Atoll, Maldive
OFERTA Sejur 7 nopti in dubla Lagoon Villa, All inclusive Plus
Inclusiv transfer cu hidroavionul de la/pana la Aeroport Male
PRET de la 2.709 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in intervalul 01.12.2023- 15.05.2024
Zborul international Bucuresti- Male, de la 850 EUR/ persoana, toate taxele incluse

Hotelul modern de 5 stele Cora Cora Maldives este situat idilic, înconjurat de apele turcoaz ale Atolului Raa. Resortul dispune de 100 de vile si se întinde pe o laguna. La fața locului, veti gasi o selecție de diverse restaurante internationale de la care va puteti rasfata cu delicii culinare. De asemenea, puteți lua parte la multe activitați si excursii.

Pret: De la 2,709 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!