Hotel Daria-I Nor

1,210

Cazare in camera dubla, inclusiv mic dejun

SEJUR – 7 NOPTI

Destinatie

,

Categorie

Descriere

Acum parte din colecția de hoteluri, resedințe și cabane Les Etincelles, hotelul si resedința Daria-I Nor este o bijuterie a Alpe d’Huez Grand Domaine Ski. În mare parte inspirate de istoria bogată a acestui diamant, alegerile de decor și arhitectură oferă un amestec inteligent de stiluri cu tonuri calde, o alianță subtilă cu mediul spectaculos al masivului Grandes Rousses. Pentru a va organiza excursia la schi, aveți de ales între cazare în frumosul hotel sau reședința placuta. Spa, lounge-ul pentru schi și restaurante sunt, de asemenea, la dispoziție pentru a face un sejur cat mai confortabil.

LOCATIE Alpe D’Huez, Franta
OFERTA Sejur 7 nopti in camera dubla, inclusiv mic dejun
PRET de la 1210 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in intervalul 15.01.2024- 15.04.2024
Zborul international dus/ intors Bucuresti- Lyon, de la 360 EUR/ persoana, inclusiv taxe

Hotelul si resedinta Daria-I Nor beneficiaza de o locatie exceptionala in statiunea Alpe d’Huez, cu o priveliste magica asupra intregului complex si a pârtiilor.

Situata la o altitudine de 1860 de metri, în Masivul Grandes Rousses, stațiunea Alpe d’Huez oferă o panorama uluitoare de la Masivul Central până în Italia, precum și o priveliște uluitoare asupra Parcului Național des Ecrins, clasificată 3 stele în categoria Ghidul Michelin.

Cu cele 10.000 de hectare și 250 km de pârtii, stațiunea Alpe d’Huez este una dintre cele mai mari zone de schi din Franța. Are la credit titlurile de „Cea mai bună destinație europeană de schi din Europa”, „Cea mai bună stațiune de schi din lume”, „Cea mai bună stațiune de schi franceză” și „Cea mai inovatoare stațiune europeană”.

Pret: De la 1,210 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!