Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah 5*

1,902

Cazare in camera Ocean 2 Bedroom Family Apartment, mic dejun inclus

SEJUR – 7 NOPTI

Destinatie

,

Descriere

Asezat in Semiluna de Vest a Palm Jumeirah si la marginea Golfului Arabic, hotelul se afla la o scurta plimbare pana la principalele atractii turistice ale orasului. Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah permite oaspeților acces usor la repere ale orasului, precum Mall of Emirates, Dubai Mall si Burj Khalifa, precum si Jumeirah Beach Residences pentru cafenelele vibrante si o plimbare pe malul marii.

LOCATIE Palm Jumeirah, Dubai
OFERTA Sejur 7 nopti in camera Ocean 2 Bedroom Family Apartment, mic dejun inclus
PRET de la 1.902 EUR / persoana, in camera dubla

KIDS GO FREE: pentru sejur in intervalul 01.06- 31.08.2023, 2 copii pana in 12 ani inclusiv,  beneficiaza de gratuitate la cazare si mese, impreuna cu 2 adulti platitori!
Valabil pentru sejur in intervalul 01.05.2023- 31.08.2023

Zborul international dus/ intors Bucuresti –Dubai de la 490 EUR/ persoana, toate taxele incluse

Peste 200 de restaurante, cafenele si lounge-uri sunt disponibile pentru a satisface orice pofta. Pointe și Nakheel Mall dispun de o mulțime de oportunitati pentru cumparaturi. Turistii și rezidentii deopotriva pot face o plimbare pitorească sau o plimbare cu bicicleta de-a lungul Palm Jumeirah Boardwalk, care se intinde pe 11 kilometri de la varful de est pana la vestul semilunii. Oferind vizitatorilor priveliști uimitoare de pe puntea de observație de 240 de metri a The View at The Palm, spectacole de apa spectaculoase la The Palm Fountain și relaxare pe malul marii la Palm West Beach, Palm Jumeirah este cu siguranta un obiectiv ce merita vazut de  oricine calatoreste in Dubai.

Pret: De la 1,902 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!