Marriott Resort Palm Jumeirah, Dubai 5*

552

Cazare in camera dubla Deluxe, inclusiv mic dejun

SEJUR – 7 NOPTI

Destinatie

,

Descriere

Situat pe plaja emblematicului Palm Jumeirah, primul Marriott Resort din Dubai ofera tot ce este mai bun din ambele lumi, gazduind atat calatorii in cautarea de agrement, cat si calatorii de afaceri. Complexul are 10 restaurante care includ preparate din bucataria coreeana, italiana, japoneza si mexicana. In fata statiunii se afla promenada Palm West Beach, unde oaspetii se pot relaxa pe plaja privata a statiunii.

LOCATIE The Palm Jumeirah, Dubai
OFERTA Sejur 7 nopti camera dubla Deluxe, inclusiv mic dejun
PRET de la 552 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in intervalul 01.09.2024- 22.12.2024
Zborul international dus/ intors Bucuresti- Dubai, de la 450 EUR/ persoana, inclusiv taxe

Saray Spa aduce un omagiu venerabilelor practici de vindecare arabe, impregnate cu o mostenire bogata, imbinand cu talent traditia cu tratamentele stiintifice si naturale moderne pentru rezultate reale. Bucurati-va de cele mai bune facilitati, inclusiv patru sali de tratament pentru barbati si cinci pentru femei, doua centre de intinerire expres, un spatiu de tratament frumos conceput pentru cupluri.

O primire calduroasa ii asteapta pe cei mai tineri oaspeti, care ocupa un loc special la Marriott Resort Palm Jumeirah. Pe masura ce familia se inregistreaza, copiii sunt recunoscuti ca adulti mici, primind un card de inregistrare si propriul lor pasaport M. O initiativa imbogatitoare, programul M Passport incurajeaza copiii sa-si exploreze noul mediu si sa castige recompense semnificative, deschizandu-si mintea catre experiente noi si invatare, toate acestea le stimuleaza cresterea fizica, intelectuala si emotionala.

Pret: De la 552 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!