NH Collection Dubai The Palm 4*

341

Cazare in camera superioara, include mic dejun

SEJUR – 7 NOPTI

Destinatie

,

Descriere

Dubai – The Palm Jumeirah, Dubai 4*

Interiorul hotelului de lux este original si energic, cu accente de culoare si reflecta pulsul orasului dinamic Dubai. Aproape de cea mai mare fantana din lume „The Pointe”, cu o piscina infinita unica pe acoperis, pune accente proaspete. Printre alte atractii se numara diverse restaurante exclusiviste.

Locatia si imprejurimile hotelului ofera vederi uluitoare ale Marii Arabiei, ale orizontului portului de agrement, celebrului Burj Al Arab si Dubai Eye. Isi intampina oaspetii chiar vizavi de Nakheel Mall, cel mai mare centru comercial de pe insula Palm Jumeirah din Dubai.

LOCATIE Dubai, Emiratele Unite Arabe
OFERTA Sejur 7 nopti in camera superioara, include mic dejun
PRET de la 341 EUR / persoana, camera superioara
Valabil pentru sejur in intervalul 01.09.2024- 22.12.2024
Zborul international dus/ intors Bucuresti- Dubai, de la 457 EUR/ persoana, inclusiv taxe

Hotelul este situat in turnul de sud al proiectului Seven Palm, iar resedintele sunt situate in turnul de nord. Turnurile sunt conectate in partea de sus printr-o piscina infinita unica si ofera optiuni de luat masa. Aquaventure Waterpark, precum si numeroase restaurante si oportunitati de cumparaturi se afla in imediata apropiere. Hotelul este la doar 10 minute de mers cu masina de Dubai Marina si Sheikh Zayed Road si la 30-35 de minute de Aeroportul Internațional Dubai.

Pret: De la 341 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!