Regent Phu Quoc 5*

1,190

Cazare in Garden Pool Suite, mic dejun inclus

SEJUR – 7 NOPTI

Destinatie

,

Descriere

Resortul de lux este situat pe Long Beach si are propria sa plaja. Peisajul minunat este ideala pentru o evadare romantica sau experiente pentru intreaga familie.  Cascade, sate de pescari si piete asteapta sa fie descoperite.

Regent Phu Quoc dispune de trei restaurante: restaurantul Oku cu Omakase Atelier, Rice Market (un restaurant vietnamez si chinezesc) si Ocean Club (un restaurant pe malul marii). De asemenea, ofera doua baruri si un Lobby Lounge. Oaspetii se pot bucura de parcare privata securizata gratuita și biciclete gratuite.

Regent Phu Quoc are 5 piscine in aer liber compuse din piscine pentru familii si pentru copii, piscina ocean club, piscina infinita Regent pe acoperis, situata pe aripa Sky, cu privilegii exclusive si un club de sanatate. Cu un centru de fitness, proprietatea ofera si un centru spa generos, club de sanatate si pavilioane de yoga in aer liber pe acoperiș. Resortul detine un iaht de lux numit Serenity.

LOCATIE Insula Phu Quoc, Vietnam
OFERTA Sejur 7 nopti in Garden Pool Suite, mic dejun inclus
PRET de la 1.190 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in intervalul 01.12.2023- 30.03.2024
Zborul international dus/ intors Bucuresti – Phu Quoc (Vietnam), de la 990 EUR/ persoana,
inclusiv taxe

Dispune de  Regent Kids club dedicat copiilor intre  4-12 ani cu mini teatru, zona de imaginatie, zona interactiva, loc de joaca si zona de somn. Proprietatea ofera facilitati gratuite in camera pentru copii, inclusiv un halat de baie, precum si o selectie de jucarii si jocuri.

In imprejurimi se pot practica activitati precum snorkelling, windsurfing si ciclism, iar oaspetii se pot relaxa pe malul marii.

Pret: De la 1,190 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!