San Domenico Palace, A Four Seasons Hotel 5*

2,329

Cazare in camera dubla superior, mic dejun inclus

SEJUR – 4 NOPTI

Destinatie

, ,

Categorie

Descriere

Situat pe un promontoriu stancos deasupra Marii Ionice, emblematicul Palat San Domenico, A Four Seasons Hotel 5* Premium va intampina intr-o fosta manastire din secolul al XIV-lea reimaginata.

Inotati in piscina infinita de pe stanca, plimbati-va in gradinile italiene magnifice, bucurati-va de istorie, savurati mesele la restaurante cu stele Michelin si evadati intr-o lume Four Seasons de o frumusete atemporala.

LOCATIE Taormina, Sicilia
OFERTA Sejur 4 nopti in camera dubla superior, mic dejun inclus
PRET de la 2.329 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in intervalul 15.06.2023- 31.10.2023
Zborul international dus/ intors Bucuresti-Catania, de la 400 EUR/ persoana, inclusiv taxe

Cu selectia exclusivista de experiente „Only in Sicily”, veti descoperi caracterul autentic al insulei, fie cu o excursie de dimineata la Muntele Etna, sau cu pranzul la o crama locala, personalul hotelului va va dezvalui cele mai bine pastrate secrete ale Siciliei. Vizitati satul medieval Castiglione di Sicilia si bucurati-va de degustari la podgorii de top, unde solul vulcanic fertil produce vinuri exceptionale. Imbarcati-va intr-un iaht sau o barca cu panze si navigati prin reperele pitoresti Isola Bella si Grotta Azzurra, opriti-va pentru snorkelling si bucurati-va de o intalnire de aproape cu viata marina a Mediteranei.

Pret: De la 2,329 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!