Sandals Royal Curacao 5* Adults Only

1,900

Cazare in superior junior suite, all inclusive

SEJUR – 7 NOPTI

Destinatie

,

Categorie

Descriere

Amplasat in inima Antilelor Leeward, pe coasta unei insule mici si frumoase, unde minunile naturale si culturale se conecteaza pentru a crea un amestec frumos nevazut nicaieri altundeva. Cel mai nou complex all inclusive Sandals din Curaçao este locul unde romantismul natural al acestei insule intime prinde viata.

LOCATIE Santa Barbara, Curacao
OFERTA Sejur 7 nopti in superior junior suite, all inclusive
PRET de la 1.900 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in intervalul 05.01.2024- 15.04.2024
Zborul international dus/ intors Bucuresti – Curacao, de la 940 EUR/ persoana, inclusiv taxe

Oaspetii sunt invitati sa descopere un sanctuar linistit la centrul exclusivist Red Lane® Spa de la Sandals Royal Curaçao, care ofera tratamente spa inspirate din Caraibe, folosind produse naturale regionale. De la cele mai proaspete fructe de mare la aromele orientului, Sandals Royal Curaçao ofera o calatorie culinara in jurul lumii, oferind servicii impecabile, o ambianta romantica si bucatarii internationale autentice pregatite de maestri bucatari.

In apa sau pe uscat, exista ceva pentru toata lumea la Sandals Royal Curaçao. Oaspetii pot opta pentru scufundari in ape spectaculoase, pentru kayaking, scuba diving, water trikes sau snorkeling, iar de asemenea se pot bucura de petreceri sau evenimente exotice.

Pret: De la 1,900 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!