Soori Bali 5*

2,680

Cazare in camera One Bedroom Beach Pool, mic dejun inclus

SEJUR – 7 NOPTI

Destinatie

,

Descriere

Proiectat, detinut si operat de renumitul arhitect Soo K. Chan, resortul  acorda prioritate sustenabilitatii  ecologice și culturale. Fabricat din materiale locale, resortul pastreaza un adevarat sentiment al locului, cu arhitectura si designul interior . Toate cele 48 de vile din Soori Bali au piscine private cu vederi uimitoare ale muntelui sau oceanului, cu o intindere de 1 km de plaja cu nisip negru vulcanic.

LOCATIE Tabanan, Bali, Indonezia
OFERTA  Sejur 7 nopti in camera One Bedroom Beach Pool, mic dejun inclus
TARIF de la 2.680 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in intervalul 01.09.2023- 31.01.2024
Zborul international dus/ intors Bucuresti – Denpasar (Bali), de la 960 EUR/ persoana, inclusiv taxe

Pastrand totul curat , restaurantele lor folosesc produse proaspete de la fermele din apropiere și mirodenii din propria gradina. La Soori Spa, scopul lor final este sa va ghideze catre un sentiment de bunastare de durata prin tratamente holistice de vindecare și nutritie.

La mica distanța de legendarul Tanah Lot si de minunile pitoresti din Tabanan, resortul este ideal pentru cei care cauta experiente spirituale si recreative. Exista putine locuri care venereaza darurile naturii ca ei, iar discreția absoluta pentru oaspeti estein prim plan.. Soori Bali este un loc uimitor, in mod natural.

Pret: De la 2,680 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!