Sun Siyam Iru Fushi 5*

2,040

Cazare in Deluxe Beach Villa, All Inclusive

SEJUR - 7 NOPTI

Destinatie

,

Descriere

Hotelul luxos este situat pe insula mare de aproximativ 800 x 300m in Atolul Noonu parțial inca nedescoperit fiind inconjurat de vegetație tropicala luxuriantă și de plaje frumoase, albe, marginte de palmieri.. Apa cristalina a lagunei cu o minunată lume subacvatică te invita sa inoți și sa faci snorkeling. Reciful casei se învecinează parțial direct cu insula. Paradisul insulei poate fi accesat din Male in 45 de minute cu hidroavionul, o experiente de neratat in Maldive.

LOCATIE MALDIVE – Atolul Noonu
OFERTA  Sejur 7 nopti in camera Deluxe Beach Villa, All inclusive
inclusiv transfer cu hidroavionul de la/pana aeroport Male
TARIF de la 2.040 EUR /persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in intervalul 01.10.2023 – 30.03.2024
Zborul international dus/ intors Bucuresti – Male de la 850 EUR/ persoana, inclusiv taxe

Deasupra apei sau pe plaja, alegerea va apartine. Fie ca optați pentru vedere la rasarit sau la apus, toate vilele și refugiile spațioase   ofera vedere  la ocean. In exteriorul vilei, veți gasi paturi de zi uriașe pe care sa va relaxati, leagane pentru a va bucura de briza marii și cazi suficient de mari pentru doua persoane.

Mergeți desculți de-a lungul celui mai moale nisip alb și relaxați-va in centrul SPA premiat sau continuați pana gasiți un loc atat de privat, incat veți simți că v-ați descoperit propria insula.

Iar pentru cei care cauta o vacanța mai activa hotelul dispune de o oferta generoasa  cu mai bune sporturi nautice din Maldive.

The Sun Siyam Iru Fushi veti gasi 15 locuri unde va puteti bucura de masa si bauturi alese.

 

 

Pret: De la 2,040 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!