Sun Siyam Iru Veli 5* | Premium All Inclusive

2,730

Cazare in Beach Villa with Pool, Premium All Inclusive

SEJUR - 7 NOPTI

Destinatie

,

Descriere

O insula exclusivista, cu un design fresh, modern si piscina privata pentru fiecare suita. Vederi extinse ale oceanului albastru cat cuprinzi cu ochii!

LOCATIE MALDIVE – Atolul Dhaalu
OFERTA  Sejur 7 nopti in Beach Villa with Pool, Premium All Inclusive
inclusiv transfer cu hidroavionul de la / pana aeroport Male
TARIF de la 2.730 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in perioada 08.11.2023- 30.03.2024
Zborul international dus/ intors Bucuresti – Male de la 890 EUR/ persoana, inclusiv taxe

Amplasat intr-o laguna din Atolul Nilandhe de Sud, odata cu sosirea in  Maldive, doar un transfer de 40 de minute cu hidroavionul este necesar pentru a ajunge pe plajele albe ale hotelului Sun Siyam Iru Veli.

Camerele  elegante si spatioase fac din Sun Siyam Iru Veli refugiul tropical perfect. Cu vedere la laguna in prima linie si o piscina cu apa dulce pentru fiecare suita de cinci stele, tot ce trebuie este sa va relaxati si sa lasați delfinii vecini sa va ofere divertisment in timp ce traverseaza laguna in fiecare zi.

Hotelul este ideal pentru familiile cu copii de toate varstele carora le acorda atentie deosebita in construirea experiente ce vor garanta un sejur de neuitat. Sun Siyam Iru Veli pune la dispozitie oaspetilor sai un concept Premium All-inclusive, cu o gama variata de restaurante si baruri si nenumarate servicii incluse in pachet pentru un concediu fara griji.

Pret: De la 2,730 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!