Aeolis Tinos Suites 4*

691

Cazare in camera dubla premium sea view, mic dejun inclus

SEJUR - 7 NOPTI

Destinatie

, ,

Categorie

Descriere

Aeolis Tinos ofera o vedere magnifica asupra marii și a insulelor Ciclade. Dealurile din Tinos ofera vederea perfecta neingradita a orizontului albastru al Egeei si o briza foarte placuta típica pentru aceasta zona. De la piscina Aeolis puteți privi spre 11 dintre insulele Ciclade: Mykonos, Rinia, Dilos, Ios, Syros, Naxos, Amorgos, Paros, Antiparos, Sifnos și Irakleia.

LOCATIE  Tinos, Greece
OFERTA  Sejur 7 nopti in camera dubla Premium Sea View, mic dejun inclus
TARIF de la 691 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in intervalul 26.05.2022 – 30.09.2022

Privind peste Marea Egee și celelalte Ciclade, nu te poti abtine sa nu intrebi: Cum poti simți vreodata o briza atat de racoroasa sub lumina exploziva a soarelui unei insule cicladice? Bine ați venit la Aeolis Tinos Suites!

Originile mitice grecesti ale insulei Tinos și mostenirea crestina au inspirat designul unic cicladic al logo-ului „Aeolis Tinos Suites”. Este vorba de trei elemente de design iconice țesute impreună: spirala vantului, busola și crucea.

La doar cateva minute de mers cu masina de portul Tinos, Aeolis Tinos Suites ofera o ambianța liniștita și relaxanta, cu vederi incredibile ale insulei si apusuri de soare uimitoare.  Alegeti o casa cicladica pentru vacantele dumneavoastra de lux, in mijlocul a sapte hectare de maslini si vita de vie, inconjurati de sunetul greierilor ciripind in gloria unei zile de vara grecesti.

Pret: De la 691 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!