Lujo Hotel Bodrum 5*

2,338

Cazare in camera dubla superior cu vedere laterala la mare, mic dejun inclus

SEJUR – 7 NOPTI

Destinatie

,

Categorie

,

Descriere

Lujo Hotel Bodrum este situat in Guvercinlik, la 26 km de centrul orasului Bodrum, si ofera o oaza de lux cu 3 plaje private cu nisip fin, 4 piscine superbe in aer liber si un centru spa pentru cele mai bune momente de relaxare.

Hotelul asigura facilitati pentru sporturi nautice, ciclism si pescuit. De asemenea, copiii se pot distra la clubul Kijo, unde au nenumarate activitati de petrecere a timpului, printre care se numara cursuri private de muzica, camera lego, laser tag si altele.

LOCATIE Bodru, Turcia
OFERTA Sejur 7 nopti in camera dubla superior cu vedere laterala la mare, mic dejun inclus
PRET de la 2.338 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in intervalul 31.06.2024- 15.09.2024
Zborul international dus/ intors Bucuresti-Bodrum, de la 420 EUR/ persoana, inclusiv taxe

Cuibarite in cadrul unor structuri din piatra spectaculoase, vilele au piscina privata si gradina, iar camerele din padure, situate la umbra pinilor, au vedere magnifica la mare. Hotelul ofera la dispozitia clientilor 7 restaurante pentru a se bucura de preparate internationale dar si de preparate traditional turcesti.

Sensum Spa este cea mai buna alegere pentru oaspetii ce simt nevoia de o evadare si de momente de liniste. Terapii unice, tratamente naturale de infrumusetare, de vindecare, zone de relaxare linistite si arome fermecatoare sunt menita sa ofere cele mai bune experiente de revigorare a trupului si mintii.

Pret: De la 2,338 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!