Mango House Seychelles, LXR Hotels & Resorts 5*

1,773

Cazare in camera dubla King Deluxe, mic dejun inclus

SEJUR – 7 NOPTI

Description

Casa Mango a fost construita inițial de Gian Paolo Barbieri, unul dintre cei mai celebri fotografi din lume. Nascut la Milano, in Italia, intr-o familie de angrosisti de textile, Barbieri si-a gasit pasiunea pentru fotografie in depozitul de textile al tatalui sau. Curiozitatea lui Barbieri pentru calatorii l-a condus in Seychelles unde a construit aceasta casa magnifica.

LOCATIE Baie Lazare, Seychelles
OFERTA  Sejur 7 nopti in camera dubla King Deluxe, mic dejun inclus
TARIF de la 1.773 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in intervalul 01.06.2024- 01.12.2024

Deschis in iunie 2021, hotelul isi intampina oaspetii intr-un cadru modern si intim. Camerele, aproape fara exceptie cu vedere la mare, deschid o priveliste minunata asupra plajei si a valurilor blande ale Oceanului Indian – locul ideal pentru a uita de viata de zi cu zi.

Situat de-a lungul oceanului, complexul ofera acces direct la Anse Aux Poules Bleues , supranumit « Acvariul Minunilor » . Descoperiti 41 de vile si apartamente cu vedere la mare. Cinci locuri unice de luat masa care ofera de la gustari langa piscina, pana la specialitati din bucataria creola.. Deconectati-va si bucurati-va de facilitatile spa-ului , cu vedere la apele cristaline ale golfului.

Pret: De la 1,773 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!