Miraggio Thermal Spa Resort 5 *

1,100

Cazare in camera dubla, mic dejun inclus

SEJUR – 7 NOPTI

Destinatie

,

Categorie

Descriere

Miraggio Thermal Spa Resort combina frumusetea naturala atragatoare a regiunii Halkidiki cu stralucirea arhitecturii moderne inovatoare, creand o destinatie de clasa mondiala. Construit deasupra unui rezervor de apa subterana termala naturala si asezatape o plaja, hotelul are avantajul natural, dotarile si infrastructura de a gazdui orice dorinta, vis si fapta.

LOCATIE Kanistro Beach, Halkidiki
OFERTA Sejur 7 nopti in camera dubla, mic dejun inclus
PRET de la 1.100 EUR / persoana, in camera dubla
Valabil pentru sejur in intervalul 16.06.2024 – 15.09.2024

Locatia si designul statiunii ofera un punct de vedere exceptional de unde se poate admira un orizont minunat pana la Muntele Athos, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Privelistea uluitoare se extinde pana la glorioasele paduri de pini din Halkidiki si superyacht-urile din Marina Miraggio.

Kids’ Planet at Miraggio este conceput special pentru cei, oferind un parc de distractii interactiv cu eroi animatronici din desene animate, spectacole zilnice, un parc de splash si o cafenea.

Myrthia Thermal Spa de la Miraggio este un paradis de wellness care profita de izvoarele termale naturale din Halkidiki. Aceasta facilitate spa de ultima generatie include o piscina mare de talasoterapie, care este direct legata de Marea Egee, o piscina de talasoterapie mai mica, care functioneaza ca o piscina infinita. Zona de hidroterapie are trei piscine naturale cu apa calda si o zona de odihna cu vederi magnifice.

Pret: De la 1,100 /persoana    Sau

      Completati formularul de mai jos. Noi o sa gasim hotelul potrivit pentru tine!